Met de start van 2018 begint direct de ‘countdown’ naar de gemeente Beekdaelen. Over precies 1 jaar gaan de gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen verder als de gemeente Beekdaelen.

2018 wordt in alle opzichten een spannend jaar. Niet alleen omdat het aftellen is begonnen naar de nieuwe gemeente. Op 1 februari zal Nicole Ramaekers aan de slag gaan als projectleider voor de gemeente Beekdaelen, om vanaf 2019 als gemeentesecretaris/algemeen directeur verder te gaan. Op 15 maart heeft kwartiermaker Nico van den Bergh zijn jaar erop zitten om het fusie- /veranderspoor in goede banen te leiden. In het voorjaar zullen de resultaten zichtbaar en bekend worden, over hoe de nieuwe gemeente er concreet komt uit te zien. Daarnaast zijn er in november de verkiezingen, die gaan leiden tot de gemeenteraad van Beekdaelen.

Ook voor De Beekdaelener zal 2018 een spannend jaar worden. Wat dit precies gaat inhouden is nog een verrassing, maar let de komende week goed op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here