Op zondag 24 september wordt de 4e editie georganiseerd van het landelijke wandelevenement De HRT Nationale Wandeldag. Traditioneel op de laatste zondag van september wandelen duizenden deelnemers, jong en oud, door de mooiste delen van Nederland. Dit jaar zijn er twee startpunten: Limburg en Brabant. In Limburg wordt bij het prachtige Kasteel Amstenrade gestart. De HRT Nationale Wandeldag biedt prachtige wandelroutes van 5 tot 25 kilometer aan.

In Limburg wordt er gestart vanaf Kasteel Amstenrade te Amstenrade. Wandelend worden deelnemers meegenomen langs kastelen, molens en verscholen juweeltjes die de nieuwe fusiegemeente Beekdaelen te bieden heeft. Naast de wandelroutes is er ook gelegenheid om Kasteel Amstenrade te bezichtigen, tegen een kleine vergoeding. Er kan gestart worden op zondag 24 september tussen 10.00 en 15.00 uur. Binnenkomst is mogelijk tot 18.00 uur. Bij het start- en eindpunt zijn er diverse activiteiten, verzorgd met muziek, hapjes en drankjes, streekinformatie en veel meer.

Deelname is gratis en als ANWB-lid ontvang je bovendien een leuke goodiebag. ANWB-leden die deelnemen ontvangen op vertoon van hun pas een goodiebag met een regionaal informatiepakket, een aantal regionale producten en een kortingsvoucher voor de ANWB-winkel. (Eén goodiebag per inschrijving / 2 personen).

Voor meer informatie en inschrijven: https://www.hrtbusiness.nl/de-hrt-nationale-wandeldag/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here