Celine Weerts heeft met haar eerste solo-voorstelling, het openluchttheater in Valkenburg uitverkocht. Samen met pianist Jan Willem Hoekstra verzorgt ze het volledige programma.

Celine stond in 2013 met haar afstudeervoorstelling ‘Lach, Leef en heb Lief’ in een uitverkocht grottheater en is daarna afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag. Ondertussen is Celine weer terug in het mooie zuiden en is ze bezig om hier haar dromen te verwezenlijken. Zo volgt ze onder meer de opleiding tot Vocal Coach in Amsterdam.

De voorstelling, die ze zelf schreef, maakt een einde aan een periode van onzekerheid. Dit jaar koos de Schimmertse voor de muziek. Een goede keuze zo blijkt! De voorstelling bestaat uit mooie, herkenbare muziek en persoonlijke verhalen. Een avond in het teken dat we soms wat meer ons hart mogen volgen en de regie in eigen handen moeten nemen.

Afgelopen zaterdag sprak ze bij L1Radio Cultuurcafe over haar voorstelling. In gesprek met Jolien Linssen vertelde ze over de zoektocht die ze heeft gehad en de reden om weer het podium op te gaan. Tijdens het interview werd het prachtige nummer ‘Dingen Gedaan’ van Stef Bos afgespeeld dat twee dagen daarvoor bij Mark Putz was opgenomen in de studio.

Luister het interview terug:
http://l1.nl/l1-cultuurcafe-zangeres-celine-weerts-durft-eindelijk-voor-de-muziek-te-gaan-131836/.

Meer informatie: http://www.celineweerts.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here