Op zondag 17 september vindt de eerste Grote Waterpretdag in Nuth plaats. Een waterspektakel voor alle kinderen in de gemeente Nuth.

Op en top waterpret
In het kader van de Nationale Sportweek organiseert Nuth beweegt Nuth de Grote Waterpretdag. Een middag vol waterpret met waterspellen. Speeltuin ’t Töreke in Nuth wordt die dag omgetoverd tot een waterspektakel. Er wordt gezorgd voor een hoop waterpret: veel waterspellen en een WML-waterwand. Er is kans op regen, maar dat zal de pret niet drukken. Dat betekent veel spetterplezier! Doe je mooiste regenkleding en laarzen aan en zorg dat je goed voorbereid bent!

Winnaar Grote Watershow op de Bolster
De Grote Waterpretdag is een van de winnende ideeën van de Grote Watershow op de Bolster. Leerlingen van groep 7 kwamen met het idee om een speciale Grote Waterpretdag te organiseren voor kinderen in de gemeente Nuth.

Voor iedereen
Kom je ook? De Grote Waterpretdag is voor alle kinderen, ouders opa’s en oma’s, die niet bang zijn voor een spetter water. Kom op zondag 17 september naar de speeltuin in Nuth. De waterpret begint om 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Toegang is gratis. Ga voor informatie naar www.nuthbeweegtnuth.nl of neem contact op via nuthbeweegtnuth@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here