Zaterdag a.s. geeft Koninklijke Fanfare St. Caecilia uit Hulsberg het tweede ‘Neet te Filme’ concert. Na het overweldigende succes van de vorige editie in 2015, wordt het dit jaar een nog groter spektakel.

Met een fantastisch en gevarieerd repertoire aan muziek en zang, zal deze avond weer voor iedereen een lust voor het oor én voor het oog zijn. Koninklijke Fanfare St. Caecilia zal onder leiding van Renato Meli muzikaal alles uit de kast halen om een geweldige show te verzorgen. Ook dit jaar is talent uit het dorp bereid gevonden om mee te spelen. Tamara Strouken, Kay Knubben, Willem Claessens en Roel van Wijk zullen samen met diverse solisten uit het korps er voor zorgen dat de muziek en entertainment van het podium spat. Van ‘a long time ago, in a galaxy far away’, naar de grootste zangeres uit de recente geschiedenis en weer terug naar de tijd van de disco: het is een programma om de muziek en Hulsberg te vieren.

Kortom: de belevenis is ‘Neet te Filme’!

Voor meer informatie: www.caeciliahulsberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here