Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni 2017 vormt het kasteel van Wijnandsrade het decor voor het 125-jarig jubileumfeest van de Koninklijk Erkende Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade.

De fanfare is in de afgelopen 125 jaar van grote culturele en maatschappelijke waarde geweest voor Wijnandsrade en de gemeente Nuth en om die reden mag dit jubileum niet onopgemerkt voorbijgaan. 125 jaar muziek maken kan met recht een mijlpaal worden genoemd. En dát wil de Koninklijk Erkende Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade vieren met een groots jubileumfeest op het Kasteel van Wijnandsrade.

Vrijdag 16 juni 2017 – Burgfest mit Wir Sind Spitze!
Het jubileumfeest wordt op spectaculaire wijze afgetrapt door dé powerband uit het diepe zuiden ‘Wir Sind Spitze!’ Energiek, eigenzinnig, verrassend en enig in zijn soort! Gooi volksmuziek, dance, Duitse schlagers en de laatste tophits samen in een blender en je krijgt de unieke Wir Sind Spitze-cocktail! Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met verrassende eigen mash-up ‘brouwsels’ van bekende (Duitstalige) hits en vliegen de dance- en polkabeats je om de oren. Het is een primeur voor ‘Wir Sind Spitze’ om op een kasteel op te treden, De band staat nu al te popelen! Al met al belooft het een bijzonder, uniek en niet-te-missen optreden te worden. Kortom, laat je onderdompelen in deze feestervaring!

Zaterdag 17 juni 2017 – Kasteelconcert 2.0
Kasteelconcert 2.0: een avondvullend muziekspektakel. De naam ‘Kasteelconcert 2.0’ verwijst in opzet enerzijds terug naar het succesvolle kasteelconcert van 2010 en anderzijds verwijst het naar de vernieuwende elementen die tijdens het concert op 17 juni aan bod zullen komen. Een verscheidenheid aan muziekstijlen, zoals pop, rock, opera en musical, wordt gevat in een hedendaags verhaal. Eén ding staat centraal tijdens het Kasteelconcert 2.0: mensen moeten elkaar omarmen en samen genieten van de prachtige muziek.

De Koninklijk Erkende Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade is weliswaar 125 jaar oud, maar bewijst met haar rol midden in de samenleving, haar groot aantal jeugdige leden, haar topsolisten en haar blaaskapel nog steeds springlevend te zijn. De fanfare staat garant voor een aantrekkelijk en onderhoudend muzikaal programma, dat aangevuld met optredens van The Coriovallum Pipe Band, Vocal Chord, Jack Vinders, Christian Marten en solisten uit eigen gelederen voor veel muzikaal vuurwerk en spektakel zal zorgen.

Zondag 18 juni 2017 – Receptie met aansluitende concertmiddag
Koninklijk Erkende Fanfare St. Caecilia zal op zondag 18 juni vanaf 12.00 uur op het Kasteel van Wijnandsrade in het zonnetje worden gezet. Bij die gelegenheid worden tevens 25 jubilarissen van de vereniging gehuldigd (oplopend van 12,5 jaar tot en met 65 jaar). Graag nodigen wij u uit voor de receptie, waarbij u in de gelegenheid wordt gesteld uw felicitaties over te brengen aan de jubilerende vereniging en haar jubilarissen. Wij zouden uw bezoek zeer op prijs stellen.
Na de receptie, vanaf 14.00 uur, zal het programma worden vervolgd met een concertmiddag.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Gemeenschapshuis Wijnandsrade, Kapsalon La Vie Petit Wijnandsrade, ‘Aan Hoes’ Nuth, de leden van de fanfare en online via www.fanfarewijnandsrade.nl en facebook.com/jubileumfeest125jaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here